Priser

Heden Vingård

Priser

 

Vin pr. flaske:

"Hvidvin 2016" er en frisk og frugtig vin fremstillet på druesorten Madeleine Angevine tilsat lidt Ortega og Solaris.

Vinen er velegnet til fisk og skaldyr samt ost og lette frokostretter.

 

 

kr. 150,-

 

 

"Rosé 2015" er fremstillet på Rondo-druen og er i virkeligheden en let rødvin der er produceret som Clairet, hvilket giver en langt mere fylde og kompleksitet end det, man almindeligvis finder i rosévin.

"Rosé 2015" er en frisk og frugtig vin med en flot farve og en tiltalende duft.

Velegnet som aperitif, som frokostvin eller til lette retter. Skal helst serveres afkølet.

 

 

 

 

kr. 125,-

 

 

"Rødvin 2010" er en meget kraftig rødvin fremstillet på druesorten Rondo og tilsat lidt af druesorten Leon Millot. Vinen er lagret på eg og har en fin duft med en snert af vanilje. Den er perfekt til et godt stykke kød samt naturligvis et godt ostebord.

 

 

kr. 125,-

 

 

"Rødvin 2012" er en kraftig rødvin fremstillet på druesorten Rondo og tilsat lidt af druesorten Leon Millot. Vinen er lagret på eg og har en fin duft med en snert af vanilje. Den er perfekt til et godt stykke kød samt naturligvis et godt ostebord.

 

 

kr. 125,-

 

 

"Rødvin 2013" er en kraftig rødvin fremstillet på druesorten Rondo tilsat lidt af druesorten Leon Millot. Vinen har en fin duft med toner af solbær og er perfekt til kødretter samt naturligvis et godt ostebord.

 

 

kr. 125,-

 

 

"Rødvin 2014" er en let rødvin fremstillet på druesorterne Rondo og Leon Millot. Vinen er lagret på eg, og har en fin duft med en snert af vanilje. Den gør sig godt til lyst kød samt en sommeraften på terassen.

 

 

kr. 125,-

 

 

"Mousserende 2014" er en flot lyserød mousserende vin med mange perler og en

dejlig friskhed. Den findes i 4 typer: Extra Brut, Extra Dry, Sec og Demi Sec.

 

kr. 300,-

 

 

"Druebrændevin" Gylden er en frugtig brændevin destilleret på druekvas fra Heden Vingård. Den er lagret på egefad, og er en spændende brændevin, som gør sig godt i afslappet stemning til en kop kaffe efter en god frokost,35 cl.

 

 

kr.. 300,-

 

 

"Druebrændevin" er en frugtig brændevin, der er destilleret på druekvas fra hvide druer fra Heden Vingård. En spændende brændevin, som gør sig godt i afslappet stemning efter en god frokost, 20 cl.

 

 

 

kr. 200,-

.

Heden Vingård

Heden 7, Vester Hassing

9310 Vodskov

Tlf. 21 45 69 55

hans@hedenvingaard.dk