Priser

Heden Vingård

Priser


Vin pr. flaske:

Hvidvin er en frisk og frugtig vin fremstillet på druesorten Madeleine Angevine tilsat lidt Ortega og Solaris.

Vinen er velegnet til fisk og skaldyr samt ost og lette frokostretter, 75 cl.kr. 150,-Hvidvin Solaris Special som er fremstillet på druesorten Solaris er en helt unik hvidvin, som kun er fremstillet i begrænset mængde.

Vinen er velegnet til fisk og skaldyr samt ost og lette frokostretter, 75 cl.kr. 200,-Rosévin er fremstillet på Rondo-druen og er i virkeligheden en let rødvin der er produceret som Clairet, hvilket giver en langt mere fylde og kompleksitet end det, man almindeligvis finder i rosévin.

Rosévin er en frisk og frugtig vin med en flot farve og en tiltalende duft

Velegnet som aperitif, som frokostvin eller til lette retter. Skal helst serveres afkølet, 75 cl.

kr. 125,-Rødvin er en kraftig rødvin fremstillet på druesorterne Rondo og Leon Millot. Vinen er lagret på eg og har en fin duft med en snert af vanilje. Den er perfekt til et godt stykke kød samt naturligvis et godt ostebord, 75 cl.kr. 125,-Rødvin fremstillet på Rondo, 37,5 cl.

kr.  75,-Dessertvin fremstillet på druesorterne Vanessa og Schuyler og findes i 2 typer - hvid og rosé. Vinen er sødere end rosévin og kan nydes som aperitif eller til kage og desserter med frugt, 75 cl.kr. 125,-Mousserende vin er fremstillet efter den traditionelle metode med flaskegæring i 14 måneder. Den har fine perler og en dejlig friskhed og er velegnet som aperitif. Den findes både i hvid og rosé, og som Extra Brut, Extra Dry, Sec og Demi Sec, 75 cl.


kr. 300,-Druebrændevin Gylden er en frugtig brændevin destilleret på druekvas fra Heden Vingård. Den er lagret på egefad, og er en spændende brændevin, som gør sig godt i afslappet stemning til en kop kaffe efter en god frokost, 35 cl.kr.. 300,-.

Heden Vingård

Heden 7, Vester Hassing

9310 Vodskov

Tlf. 21 45 69 55

hans@hedenvingaard.dk