Priser

Priser


Vin pr. flaske:

Hvidvin fremstillet på druesorterne Madeleine Angevine, Solaris eller Chardonnay.

Velegnet til fisk og skaldyr samt ost og lette frokostretter, 75 cl.


kr. 150,-Rosévin fremstillet på Rondo-druen. Er i virkeligheden en let rødvin, der er produceret som Clairet, hvilket giver en langt mere fylde og kompleksitet end det, man almindeligvis finder i rosévin.Velegnet som aperitif, som frokostvin eller til lette retter. Skal helst serveres afkølet, 75 cl.
kr. 125,-Rødvin fremstillet på druesorterne Rondo og Leon Millot og lagret på eg. Den er perfekt til et godt stykke kød samt naturligvis et godt ostebord, 75 cl.kr. 125,-Rødvin fremstillet på Rondo, 37,5 cl.

kr.  50,-Mousserende vin fremstillet på Rondo-druer efter den traditionelle metode med flaskegæring i 14 måneder. Den har fine perler og en dejlig friskhed og er velegnet som aperitif. Den findes både i hvid og rosé, og som Extra Brut, Extra Dry, Sec og Demi Sec, 75 cl.

 kr. 300,-Druebrændevin Gylden er en frugtig brændevin destilleret på druekvas fra Heden Vingård. Den er lagret på egefad, og er en spændende brændevin, som gør sig godt i afslappet stemning til en kop kaffe efter en god frokost, 35 cl.kr.. 300,-.

Heden Vingård

Heden 7, Vester Hassing

9310 Vodskov

Tlf. 21 45 69 55

hans@hedenvingaard.dk