Priser
Vin pr. flaske:
Hvidvin fremstillet på druesorterne Madeleine Angevine, Solaris eller Chardonnay. Velegnet til fisk og skaldyr samt ost og lette frokostretter, 75 cl. | kr. 150,- |
Rosévin fremstillet på Rondo-druen. Er i virkeligheden en let rødvin, der er produceret som Clairet, hvilket giver en langt mere fylde og kompleksitet end det, man almindeligvis finder i rosévin.Velegnet som aperitif, som frokostvin eller til lette retter. Skal helst serveres afkølet, 75 cl. | kr. 125,- |
Rødvin fremstillet på druesorterne Rondo og Leon Millot og lagret på eg. Den er perfekt til et godt stykke kød samt naturligvis et godt ostebord, 75 cl. | kr. 125,- |
Rødvin fremstillet på Rondo, 37,5 cl. | kr. 50,- |
Mousserende vin fremstillet på Rondo-druer efter den traditionelle metode med flaskegæring i 14 måneder. Den har fine perler og en dejlig friskhed og er velegnet som aperitif. Den findes både i hvid og rosé, og som Extra Brut, Extra Dry, Sec og Demi Sec, 75 cl. | kr. 300,- |
Druebrændevin Gylden er en frugtig brændevin destilleret på druekvas fra Heden Vingård. Den er lagret på egefad, og er en spændende brændevin, som gør sig godt i afslappet stemning til en kop kaffe efter en god frokost, 35 cl. | kr.. 300,- |
.